Megújultunk

Gigi Scott képe

Ahogy azt láthatjátok, ígéretünkhöz híven megújultunk. Kérek mindenkit, hogy ne kímélje a webmesterünket, és ha bárhol hibát talál, mindenképp jelezze azt felé. Néhány mondatban összefoglalom a változásokat.
A színek megváltozása bizonyára mindenkinek feltűnt. Smile Ennek csak a figyelemfelkeltés a célja. Azonban történtek szerkezeti változások is. Az egyik az Olvasóterem menüpontot érinti. A mi szigorú Adminunk rendszerbe szedte egy kissé a Sárkány születik-hez tartozó tartalmakat, hogy azok a későbbiek folyamán is könnyedén áttekinthetőek legyenek. Egy másik fontos változás, hogy aki a Fórum menüpontra kattint, az egy új oldalon megnyíló új oldalon ( Wink ) találja magát. A szintén a napokban új életet kezdő Grafománok.hu ad otthont ezután a fórumozásunknak. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy a Drupal rendszer eleve lehetővé teszi, hogy a közzétett tartalmakhoz hozzászóljunk, beszélgessünk róla, így itt a GigiScott.com-on továbbra is meg lehet vitatni az aktualitásokat. Másik ok, hogy eddig sem pörgött - finoman szólva - a fórum, így egyelőre nem láttam értelmét, hogy továbbra is legyen ilyen beszélgetős lehetőség az oldalon. De azért teljesen senkit nem akartam megfosztani a fórumozás élményétől, így a társoldalunkká szegődött Grafománok.hu-n - ahol egyébként szintén a mi szigorú Adminunk a fő-főadminisztrátor Smile - kerestem erre lehetőséget. További változás, hogy sok olyan kifejezést lefordítottunk, ami eddig minden igyekezetünk ellenére angolul jelent meg a honlapon. Igyekeztünk a linkek nevét is "értelmessé" tenni: sok lerövidült, könnyebben megjegyezhető lett. A későbbiekben ezen még dolgozunk majd, hogy lehetőleg az összes tartalomnak rövid webcíme legyen.
Egy nagyon fontos változást hagytam a végére. A menüpontok között új elemként jelenik meg a Pályázat elnevezésű. Arra kattintva találhatjátok meg az aktuálisan futó pályázatról a részletes információkat. Alkotókedvűek, hajrá! Wink
Érezzétek jól magatokat!